Garantie - Adesso Fitness Ninove

Met onze manier van werken, onze service, onze accommodatie zijn we ervan overtuigd dat we in Adesso Fitness Ninove volledig aan jouw fitnesswensen kunnen voldoen. Het Adesso Team doet er in elk geval alles aan om hiervoor te zorgen.

Mocht je echter, om welke reden dan ook, niet tevreden zijn over onze fitness, dan krijg je alles terugbetaald dankzij onze niet-tevreden-geld-terug-garantie. Het houdt dus geen enkel risico in om te starten met fitnessen bij Adesso Fitness Ninove!!

Wat houdt deze garantie in?

Als je gestart bent bij Adesso Fitness Ninove met een abonnement en voor het einde van de eerste maand ben je om een of andere reden niet tevreden, dan betalen we je hetgeen je betaald hebt volledig terug: zowel lidgeld (indien van toepassing), abonnement, TGS-sleutel (na teruggave). Na de eerste maand gaan we er van uit dat je een tevreden Adesso-lid bent.

Hoe gaan we te werk?

Wil je gebruik maken van deze niet-tevreden-geld-terug-garantie, dan kom je ter plaatse voor het einde van de eerste maand van je abonnement een terugbetalingsformulier invullen. Op dit formulier vul je naast je rekeningnummer ook de reden in waarom je gebruik maakt van de garantie. Na enkele dagen staat het bedrag gestort op je rekening.

(Deze garantie geldt niet bij acties door derden)

 

Adesso Fitness Ninove
Beter Nu Dan Ooit!
http://www.adesso.be